Krönika

Därför skall du uppfostra pojkar till feminister!

Män som i digitala kommentarsfält påstår sig veta vad alla kvinnor vill och vill ha. Som gör skratt-emojis på kvinnors inlägg om övergrepp och säger åt dem att inte vara ett "tjejigt-offer".

Man kan inte köpa någon och man kan inte äga någon. Förstår man inte detta så har man en skev människosyn!
De kommentarer av män som florerat i sociala medier kring den nya dokumentärserien ”Secrets of Playboy” är skrämmande!

Inställningar som att rika män inte skulle behöva våldta är så skev att jag inte riktigt vet i vilken ände jag skall börja! Men jag börjar med att förklara vad en våldtäkt är.
En våldtäkt är ofrivilligt sex som någon har med någon som inte deltar av fri vilja.
Den som genomför ett samlag eller annan jämförbar sexuell handling med en person som inte samtycker – alltså inte deltar frivilligt, begår en våldtäkt och kan dömas till fängelse i minst två år och högst sex år.
Så vad menar egentligen de män som säger att rika män inte skulle behöva droga och våldta någon? Vad de menar vet jag inte – men jag vet vad de gör! De tar samtycket i egna händer och bestämmer att alla kvinnor (eller kanske även män och andra? Jag vet inte hur långt de är beredda att gå) vill ha sex så länge mannen i fråga är rik! Och då är min fråga – hur kan de veta det?
Det kan dem inte! Ingen människa kan bestämma över en annan människas kropp eller bestämma vad en annan människa vill! Hade dessa män själva velat att någon annan bestämde över dem och hade sex med dem mot deras vilja? Jag har svårt att tro det, men det är heller inte så att de aldrig fått denna fråga ställd till sig. Tvärtom så dyker det upp kvinnonamn efter kvinnonamn i kommentarsfälten som kämpar med att försöka få dessa män att förstå vad det hela handlar om och att sätta sig in i kvinnors situationer. Det är dock helt och hållet förgäves – det bekräftar svar som dessa:

”Jag blir gärna påsatt av en tjej! Vem gillar inte sex liksom!?”

Talesättet ”Att sätta på” säger nämligen allt! Att ha attityden att man sätter på tjejer istället för att man har sex tillsammans med tjejer visar tydligt vilken kvinnosyn och syn på sex dessa män har. Att sedan i nästa steg utgå ifrån att en kvinna vill ha sex så länge mannen, eller kanske männen, i fråga har gott om pengar och på något sätt belönar henne efteråt – och att hon gillar att göra precis allt i sexuell väg, som mannen önskar. För att sedan börja diskutera prostitution och säga att det finns så många kvinnor (för det vet dessa män med all säkerhet – undrar hur?) som mer än gärna prostituerar sig, för de tycker så mycket om sex och pengar – och om någon betalar så måste hon ju låta han få sitt också.
Tillåt mig att kräkas upp ett gigantiskt poolbad åt dessa män och frivilligt, utan samtycke, låta dessa njuta av detta kräk-bad!

Det är inte en slump att det är män som har dessa åsikter då killar uppfostras till att ta för sig, ha rätt till sex, ha ett stort behov av njutning och rätt till att få njuta och rent generellt ha fler rättigheter och möjligheter än vad tjejer har. Tjejer och kvinnor målas upp som objekt – utan egen vilja eller med icke betydande åsikter, som männen på olika sätt har rätt att locka till sig, äga och styra.
Det är en vidrig kvinnosyn, en otroligt skev bild av sex och noll förståelse för samtycke!

Våld och machokultur gör våra söner till idioter och förövare!

Ge dina barn vettiga värderingar och en human människosyn! Uppfostra dina barn till feminister – oavsett vilket könsorgan de råkar födas med, men fokusera extra mycket på detta med pojkar. Därför att är det någonting pojkar behöver få mer än flickor, så är det feministiska värderingar – all annan macho-skit får de ett överflöd av från övriga delar av samhället och världen.
Låt pojkar få känna och visa känslor och lär dem om samtycke!
Och alla ni män som jämt och ständigt påpekar att inte alla män är svin – var en manlig förebild och ge svar på tal till alla dessa män i kommentarsfälten! Och uppfostra dina söner till feminister så att alla pojkar har chans att bli bra män!

Cassandra Solback

%d bloggare gillar detta: